Workshop de Kracht van je gedachten

Gedachten als Gids

Heb je dat ook wel eens, dat je op een bepaalde manier reageert, terwijl je heel anders wilde reageren? Of dat je niet begrijpt waarom een ander zo reageert? Anderen kunnen we niet veranderen. De situatie kunnen we vaak ook niet veranderen. Wel kunnen we onze eigen reactie en hoe we met situaties omgaan beïnvloeden. Door deze workshop wordt u zich bewust van deze reacties en hoe dit wordt veroorzaakt. Waarom denk, reageer en handel ik zoals ik doe? Waarom doe ik dat niet anders? Hoe kan ik dat anders doen? Door bewustwording kunt u leren er anders mee om te gaan. Daar gaan we in de weken van de workshops met elkaar een aantal stappen in zetten.

In 3 avonden krijg je een stukje theorie en uitleg van technieken en methodieken, aan de hand van voorbeelden, opdrachten en oefeningen. Mogelijkheid tot het inbrengen van eigen vraagstukken. De nadruk ligt op het doen en ervaren.

Voor wie is deze training?
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling én/of invloed willen hebben op hun eigen denkprocessen en handelen.

Wat levert het je op?
Verbetering van je communicatie, zowel je ‘interne’ communicatie met jezelf, als de externe communicatie, waardoor je krachtiger en effectiever zal kunnen communiceren.

 

Reactie eerdere cursist:

Ik merk dat ik de workshop ‘De Kracht van je Gedachten’, die ik bij je heb gevolgd aan het begin van het jaar, nog steeds gebruik in mijn dagelijks leven. Ik wilde het je even laten weten. Dankjewel. (juni 2014)