De Fonkel fotoshoot met coaching

Om je mooie binnenkant zichtbaar te maken in je uitstraling aan de buitenkant

Vind je het nog niet zo makkelijk om gefotografeerd te worden? Ben je meestal niet zo tevreden over hoe je zelf op foto’s staat? Of ben je onzeker (over jezef of je uiterlijk), heb je een slecht zelfbeeld, of ben je verlegen? Wat maakt dat je van de foto’s van jezelf soms niet zo blij wordt? Heb je het idee dat je beeld dat je in de spiegel ziet anders is dan wat je op foto’s terugziet? Terwijl je toch dezelfde persoon bent. Of dat je nooit goed op foto’s staat? Hoe komt dit toch? Klopt je zelfbeeld wel met de werkelijkheid? Wat zie je op de foto’s en wat zie je in de spiegel? Wat zie je waar je minder blij van wordt en vooral, wat is er mooi aan jezelf?
Bij de Fonkel (portret)fotoshoot is de doelstelling om je mooie binnenkant zichtbaar te maken in je uitstraling aan de buitenkant.

De Fonkeling te ontdekken en te laten spreken. De foto’s worden een karakteristieke en authentieke weergave van wie je bent en wat je uitstraalt. Ik ga op zoek naar de Fonkeling in je ogen. Ik wil door mijn ogen en door het oog van de camera de ziel laten weerspiegelen, jouw binnenkant naar buiten halen. Wat vertelt jouw gezicht, wat zeggen jouw ogen? Want hiermee spreekt je ziel, je hart. Ik wil de Fonkeling uit je hart in je ogen zien. Want de stromen die uit je hart komen zijn mooi, puur, authentiek. Echte schoonheid komt van binnenuit.

Wat speelt zich bij jou van binnen af?
Wat ziet de wereld aan de buitenkant van jouw binnenkant? Leef je vooral in je hoofd? Bedenk je eerst wat moet, wat hoort, wat anderen er van zullen vinden, wat het kost, wat het oplevert?
Stroomt het in je lichaam? Kun je je passie voelen? Wat is je drive? Voor je werk? Voor je partner? Voor je vrienden? En voor jezelf? Hierover hebben we een coachgesprek tijdens de fotoshoot en ik houd je hierbij een spiegel voor.

We gaan samen kijken hoe we je ziel open kunnen stellen en je kunnen laten fonkelen op de foto, zodat je ziet hoe je echt bent.

Bij de Fonkel (portret)fotoshoot is de doelstelling om je mooie binnenkant zichtbaar te maken in je uitstraling aan de buitenkant.

De Fonkeling te ontdekken en te laten spreken. De foto’s worden een karakteristieke en authentieke weergave van wie je bent en wat je uitstraalt. Ik ga op zoek naar de Fonkeling in je ogen. Ik wil door mijn ogen en door het oog van de camera de ziel laten weerspiegelen, jouw binnenkant naar buiten halen.
Wat vertelt jouw gezicht, wat zeggen jouw ogen? Want hiermee spreekt je ziel, je hart. Ik wil de Fonkeling uit je hart in je ogen zien. Want de stromen die uit je hart komen zijn mooi, puur, authentiek. Echte schoonheid komt van binnenuit.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We houden een fonkelshoot waarbij ik rond de 1,5 en 2 uur aan tijd voor je neem. Het is belangrijk dat je je tijdens de fotoshoot op je gemak voelt en daarom luistert de tijd niet nauw, het is een indicatie van hoelang we ongeveer bezig zullen zijn gebaseerd op andere fotoshoots die ik heb gedaan met andere mooie mensen. Ik vind het belangrijk dat jij zo puur en authentiek mogelijk op de foto komt te staan waarin je jezelf herkent als je de foto’s ziet. Naderhand ontvang je binnen circa 10 dagen ongeveer 200 digitale foto’s naar je mail toegestuurd.
Zie ik jou snel?