Over Mireille

Wie schuilt er achter vindjefonkeling?

Mijn naam is Mireille Alberda en ik ben trainer / coach omdat het me blij maakt om mensen te begeleiden in hun pad. Dit doe ik vanuit mijn hart en betrokkenheid. Vanuit mijn enthousiasme. Omdat ik dat wat mij geholpen heeft, en meer dan dat, graag wil doorgeven aan een ander die het kan gebruiken.

Ontdek je eigen pad naar antwoorden en persoonlijke groei met mijn begeleiding. Als ervaren trainer en coach help ik je de spiegel voor te houden, onbenutte mogelijkheden te verkennen en je kennis en vaardigheden te vergroten. Samen vergroten we je persoonlijke effectiviteit door bewustwording op zowel bewust als onbewust niveau. Ik ondersteun je op de reis van je huidige situatie naar de gewenste, om je eigen pad te ontdekken, te stralen en je fonkeling te (her-)vinden. Als ervaringsdeskundige en met diverse opleidingen kan ik ook begeleiden bij burn-out problematiek.

Ik heb ruim 25/30 jaar in (middle- en project-) management functies gewerkt, zowel commercieel als bij semi overheid. De laatste 10 jaar maakte ik daarbij onderdeel uit van de denktank en adviseerde de directie en gemeenten. Hierdoor heb ik ruime ervaring met omgang met individuele personen, groepsprocessen en verandermanagement en veranderprocessen. 

In de ‘midden fase’ van mijn leven heb ik een omslag gemaakt naar mentaal (NLP) coachen op het gebied van levensvragen en persoonlijke ontwikkeling en het geven van trainingen. Daarnaast ben ik, meer ontstaan uit hobby, me ook gaan bezig houden het geven van professionele kleding- en stijladviezen en het maken van fotoshoots. Dit maakt dat ik me nu vol enthousiasme voornamelijk bezig houd met de vakgebieden die ik heel leuk vind. En door de verschillende takken van sport te combineren is het voor mij heel gevarieerd en afwisselend.

Waar komt de naam vindjefonkeling vandaan?
Ik vind het fantastisch om de fonkeling die aan de binnenkant zit of groeit aan de buitenkant zichtbaar te maken. De fonkeling te laten spreken. De fonkeling in iemands ogen te vinden. De sprankeling in je ogen laat de fonkeling in je hart zien.

Mijn achtergrond
Ik ben een gecertificeerd Practitioner in the Art of Science of Neuro Linguistic Programming en Master Practitioner in the Art of Science of Neuro Linguistic Programming, en tevens gecertificeerd NLP Coach/Persoonlijk Begeleider en NLP trainer. Daarnaast ben ik gecertificeerd in Systemisch Werk. Ik werk met verschillende methoden en technieken en werk oplossingsgericht (i.p.v. probleemgericht).

Ik blijf mijn kennis voortdurend vergroten en verdiepen, mede door veelvuldig verdiepingscursussen, workshops en masterclasses te volgen.