Training van frustratie naar fonkeling

Ontketen Positiviteit

Ken je dat, je bent elke dag heel hard aan het werk, thuis, op je werk, voor je gezin, noem maar op. En toch fonkelt het niet genoeg in je leven…

Heb je dat ook wel eens, dat je met bepaalde mensen in je omgeving, een collega, je partner, familie, buren, waar het je maar niet bij lukt om op een plezierige en toch adequate manier te zeggen wat jij vindt, of je eigen grenzen aan te geven? Achteraf weet je vaak wel wat je had willen zeggen… Dat geeft een hoop frustratie, toch?

Loop jij ook wel eens tegen communicatie problemen aan met je collega of partner? Dat je het gevoel hebt dat jouw mening of belang niet gehoord wordt? Dat jullie situaties heel anders zien? Hoe kan het dat jullie elkaar niet begrijpen, terwijl je toch allebei Nederlands spreekt? Hoe kun je beter tot elkaar komen?

Kortom: allerlei situaties waar de frustraties telkens oplopen. Daar word je niet blij van en kost een hoop energie.

Waarom gebeurt dit toch steeds weer? Wat doet dat met je? En vooral: hoe kun je hier in de toekomst anders mee om gaan? Leer het bij de training ‘Van Frustratie naar Fonkeling!’

Je doet wat je moet doen, maar doet dit jou wel goed?

   • Je hebt geen goede balans werk / huishoudelijke taken / privé / ontspanning
   • Je zit niet lekker in je vel, je voelt je niet happy
   • Je ervaart problemen op je werk, met collega’s of je leidinggevende
   • Je hebt communicatieproblemen met je partner, op je werk, of met je kinderen
   • Je krijgt het gevoel dat je tegen een burn out/overspannen zijn aan zit
   • Bepaalde gebeurtenissen, situaties, gedachten blijven maar in je hoofd rondzingen
   • Je vindt ’t nog niet makkelijk om iemand (opbouwende) feedback te geven en/of om feedback te ontvangen
   • In sommige situaties ben je te weinig assertief
   • Je hebt moeite met het stellen van grenzen

Voor wie is deze training?
Voor dames die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling én/of invloed willen hebben op hun eigen patronen en handelen. Voor als je dus niet wilt blijven hangen in ongewenst gedrag of niet helpende patronen.

Wat levert het je op?
Het doorbreken van niet functionerende patronen, een betere balans in je leven, het beter leren kennen van je grenzen en deze kunnen aangeven, effectiever omgaan met feedback, assertiever zijn, effectiever kunnen communiceren en een positievere levenshouding.

Kortom: effectiever omgaan met voor jou lastige situaties, waardoor er meer Fonkeling in jouw leven zal zijn. Dat wil je toch? Doe dan mee aan deze training!

Hoe ziet de training eruit:
Theorie en uitleg van technieken en methodieken, aan de hand van voorbeelden, opdrachten en oefeningen. Een afwisselend en actief programma waarin ruime mogelijkheid is tot het inbrengen van eigen vraagstukken. De nadruk ligt op het doen en ervaren.

Praktische informatie:
Datum: nog nader in te plannen. Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Investeringskosten: € 95,00. De prijs is inclusief thee, koffie, water en lunch.
Locatie: omgeving Haarlem Noord / Velsen.