Recensies

 

T: “Mireille heeft me op een andere manier naar dingen laten kijken. Ik vond Mireille een heel prettig persoon omdat ze opgewekt en echt geïnteresseerd is. Ik vind dat ze heel veel mogelijkheden heeft om je op andere manieren over dingen te laten nadenken, waardoor je uit je vertrouwde denkpatroon stapt en daardoor echte veranderingen kunt maken! Ik wil haar zeker aanraden.”

M: “Het coaching-contact met deze vrolijke vrouw was bijzonder prettig. Zij straalt een aangename warmte uit en is uitstekend in staat het gesprek te leiden en de ‘coachee’ te verleiden ‘anders’ te kijken! Het ‘anders’ kijken heeft me op een ander, veel werkbaarder spoor gezet. Super! Een absolute aanrader, deze fijne, stralende levenscoach!”

Mo: “Ik heb Mireille leren kennen als een warme en geïnteresseerde persoonlijkheid. Ze staat met beide benen op de grond en wil overal het hoe en waarom van weten. Klantvriendelijkheid en eerlijkheid staan bij haar hoog aangeschreven.” 

Ma: “Mireille je hebt een aanstekelijke sprankelende persoonlijkheid en dat draag je met je hele aanwezigheid uit. Uitbundigheid en humor gaan heel mooi samen met je geraaktheid en stille wijsheid. Je hebt het allemaal. En daarmee ben je voor anderen een voorbeeld en prettige sparringpartner en coach.”

V: “Een beoordeling te geven over de dame achter “Voel de fonkeling”? Daarbij kan ik alleen maar zeggen dat de manier waarop zij, toen ik met mijn “vraag” bij haar kwam, is omgegaan met mij als client en de manier van werken, de profesionaliteit, de tijd, geduld en met de rust die ze uitstraalt, heeft mij tot nu toe een aardig eind op weg geholpen. Ze heeft mij al een stuk besef gegeven, door middel van zelf-reflectie, van wat er allemaal mogelijk is om zelf te doen. Mede door de steun die ik krijg van haar, is het voor mij mogelijk om nu situaties op een andere manier te bekijken.

Zij is mijn aanbeveling meer dan waard.

J: “Ik merk dat ik de workshop ‘De Kracht van je Gedachten’, die ik bij je heb gevolgd aan het begin van het jaar, nog steeds gebruik in mijn dagelijks leven. Ik wilde het je even laten weten. Dankjewel.”