Coaching

Voor wie de fonkeling wil terug vinden

Ik begeleid individuen bij het verkennen van antwoorden op complexe vragen of problemen. Mijn aanpak omvat het aanreiken van inzichten door middel van reflectie, waarbij we samen op zoek gaan naar onbenutte mogelijkheden en de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Dit draagt bij aan het versterken van persoonlijke effectiviteit. Mijn begeleiding heeft tot doel je bewuster te maken van wat zich onbewust afspeelt, waardoor je bewust invloed kunt uitoefenen en een intern proces in gang kunt zetten. Ik ondersteun je op weg van de huidige situatie naar een gewenste situatie.

Thema’s waar onder meer op gecoacht wordt bij Vindjefonkeling zijn:

 • Positief(er) denken
 • (Assertiever) communiceren
 • Burn Out
 • Depressieve en/of downe gevoelens
 • De Kracht van je Gedachten
 • Mentale begeleiding bij Afvallen
 • Stoppen met Roken
 • Van Feedback naar Feedforward
 • Eigen geluk
 • Oplossingsgericht denken
 • AndersOmdenken
 • NLP
“Mooi zijn de stromen die komen uit de bron van het hart.”

Voor wie is deze coaching?

Jouw weg naar zelfrealisatie

Ontdek een betekenisvolle reis van zelfontwikkeling, speciaal voor hen die bewust invloed willen uitoefenen op hun denkprocessen en handelen. Voor degenen die verlangen naar diepgaande gesprekken, een frisse kijk op levensvragen en het aanpakken van obstakels. Misschien bevind je je momenteel in een dip, worstel je met herhaalde problemen, of voel je je gevangen in een negatieve gedachtecirkel. 

Als je vastzit, geen uitweg ziet, of moeite hebt met het zetten van stappen richting je doelen, ben je hier op de juiste plek. Samen onderzoeken we ongebruikte mogelijkheden en vergroten we je bewustzijn, zodat je effectiever met uitdagingen kunt omgaan. Ontdek hoe je uit de valkuilen van je eigen tekortkomingen kunt stappen en leer hoe je toekomstige situaties anders kunt benaderen. Deze reis gaat over meer dan veranderen; het is een ontdekkingstocht naar een stralender en authentieker zelf.

Hoe zorgen we ervoor dat we je fonkeling terugvinden?

Jouw reis naar verandering

Door middel van gesprekken, opdrachtjes, oefeningen, of het vinden van de antwoorden op bepaalde vragen, gaan we samen op ontdekkingstocht in jouzelf. Naar je hoogtepunten, je krachten, je zwaktes en je belemmeringen. Waar ligt je passie? We vinden uit waar je nou écht blij van wordt. Wanneer gaat het bij jou van binnen gloeien en dansen? Volg je je hart? Of toch meer je hoofd, wat er hoort, wat verstandig is, wat beter is? Wat is eigenlijk beter? Wat is echt belangrijk?

Soms zijn de antwoorden voor de handliggend of weet je ze in je hart eigenlijk wel. Samen zetten we alles op een rijtje, de conclusie trek je zelf. Als coach hoop ik je te inspireren om jezelf uit te dagen.

Onze bijeenkomsten zijn telkens een kleine reis. Een reis en ontdekkingstocht door jou en jouw leven. Het zijn het momenten waarin je de tijd neemt voor jezelf, stil staat bij jezelf. Jij staat op een bijzondere manier centraal. Het levert veel op; nieuwe inzichten en een nieuwe visie op je leven. Zelfinzicht, zelfverrijking en zelfontwikkeling. Kortom: jij staat centraal!

Ik gooi samen met jou wat steentjes (en soms grotere stenen) in het water en het water zal gaan rimpelen….De kringen die dit veroorzaakt zullen nog een tijd blijven nakabbelen…. Er wordt iets in beweging gezet.

“Iedereen loopt zijn eigen weg. Ik kan een stukje met je meelopen om je te helpen een voor jou goede, of betere weg te vinden, door je te helpen met de bewustwording wat er in jouw hart leeft.”