Gratis ontdekgesprek

Je doet wat je doet, maar doet het jóu wel goed?

Denk je wel eens na over een coachtraject maar twijfel je steeds of het voor jou de juiste stap is? Loop je met vraagstukken, ben je niet helemaal happy, of misschien zelfs futloos of lusteloos? Of (bijna) burn-out, down, mis je assertiviteit of vind je het nog niet makkelijk om grenzen te stellen? Loop je steeds weer tegen dezelfde soort problemen aan, en weet je niet hoe je ze aan moet pakken?

Let op: er is maar een gelimiteerd aantal tijden gereserveerd voor deze gesprekken, dus meld je tijdig aan!

Wil je een gratis Ontdekgesprek t.w.v. €125,00, vul dan onderstaande vragenlijst in (dit duurt slechts enkele minuten).
Je hebt misschien al vaker gekeken naar mogelijke coaches, en nog nooit de stap genomen…. Wat houd je tegen? Wat zijn je twijfels? Welke vragen heb je? Wat heb je nodig om de beslissing te nemen? Wil je dit ontdekken, vraag dan nu meteen het gratis Ontdekgesprek aan t.w.v. € 125,00!

Beantwoord deze vragen voor het gratis Ontdekgesprek

Wat goed dat je de stap hebt genomen om je op te geven voor een ontdekgesprek bij Vindjefonkeling! In het ontdekgesprek gaan we in op jouw situatie en de vraagstukken die je graag wilt bespreken.

Daarna geef ik je advies over mogelijkheden om jouw vraagstukken op te lossen en hiermee aan de gang te gaan. We gaan in gesprek om te ontdekken waar jij energie en een blij gevoel van krijgt. Waar gaat je staart van kwispelen? We gaan op zoek naar de Fonkeling in jouw ogen!

Ik wil je graag een paar vragen stellen om alvast iets meer te weten over jouw situatie.

5. Makkelijke dingen hoef je niet te leren. Die gaan vanzelf goed. Een coachtraject vraagt best wel wat van je. Ben je iemand die met zichzelf aan de slag durft te gaan? Die ook nieuwe dingen durft uit te proberen, ook als dat nog niet zo makkelijk is? Durf je je gewoonten los te laten?

6. Ben je bereid om op korte termijn in je geluk en succes te investeren om je gewenste doel te bereiken?

7. Ik kom heel graag in aanmerking voor een gratis Ontdekgesprek.

Geslacht

12 + 13 =