Ervaar dat blijvend Stoppen met Roken ook voor jou mogelijk is!!The End sigaretten

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Je wilt (weer) gaan stoppen met roken. Hoe vaak ben je al gestopt met roken? Het stoppen was waarschijnlijk niet makkelijk, maar wellicht is het niét opnieuw beginnen nog veel moeilijker.
Je wilt nu wel eens af van die ongezonde gewoonte. Een pakje sigaretten kost zo veel, dat je eigenlijk een dief bent van je eigen portemonnaie dat je nog rookt. Je bent het zat een slaaf te zijn van je sigaret, en steeds buiten te moeten gaan staan om te roken. Je verlangt er naar niet meer zo kortademig te zijn na een lichte inspanning. Je wilt graag stoppen, maar ziet er als een berg tegen op, want het is zo moeilijk…..!
Herken je dit?

Roken is een van de meest geaccepteerde verslavingen die er op deze aardbol bestaat, maar is steeds minder geaccepteerd. Hoe zou het zijn als JIJ voortaan de baas bent over óf je rookt en niet je sigaret?…. Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk eens een NIET-roker zou worden?

”Stoppen met roken is zo moeilijk!” “Ik ben nu eenmaal verslaafd, dus ik kan niet stoppen met roken.” “Ik wil wel stoppen, maar ik wil niet kilo’s aankomen.” “Als ik stop krijg ik ontwenningsverschijnselen en word ik bloed chagrijnig. Mijn gezin heeft zelfs gesmeekt of ik weer wilde gaan roken, omdat ik niet te genieten was.”
De roker heeft een heleboel (onbewuste) overtuigingen waarom Stoppen met Roken moeilijk, of zelfs onmogelijk lijkt. Deze overtuigingen worden ingeprent en bevestigd door andere rokers, door de media, door reclames etc.
Maar kloppen al deze overtuigingen wel? Helpen deze overtuigingen bij het Stoppen met Roken?
De roker realiseert zich niet dat er bijvoorbeeld tijdens de slaap géén behoefte is aan een sigaret. Dat je dan uren zonder kan, en géén ontwenningsverschijnselen krijgt. En overdag zou je niet uren zonder kunnen omdat je verslaafd bent? Wat veroorzaakt die enorme behoefte en drang om weer een sigaret op te steken?

Pleisters om te stoppen met roken

Deze Stoppen met Roken methodiek leert je hoe je de behoefte en drang kunt hanteren, of beter nog, kunt beteugelen en voorkomen.
We gaan samen onderzoeken welke overtuigingen je allemaal hebt, waardoor het succesvol Stoppen met Roken tot nu behoorlijk bemoeilijkt werd voor jezelf. Via een praktische methode gaan we deze overtuigingen omzetten naar overtuigingen die wél helpend zijn bij het Stoppen met Roken, en er voor zorgen dat je succesvol kunt Stoppen, dat je weer de controle krijgt over je gedachten, en het daarbij behorend (impuls) gedrag: het wel of niet opsteken van een sigaret!
Je overtuigingen over het roken worden BLIJVEND veranderd en zorgen er voor dat STOPPEN MET ROKEN MAKKELIJK IS.

ERVAAR HET ZELF, DAT STOPPEN MET ROKEN OOK VOOR JOU MOGELIJK IS!

Hoe heerlijk is het als je in het nieuwe jaar niet meer afhankelijk bent van die sigaret! Een betere gezondheid en conditie kan bereiken, je smaak intenser wordt, je adem frisser wordt, je geld overhoudt…… en al die andere voordelen mag ervaren. Wat zul je dan blij zijn en TROTS op jezelf!

In enkele sessies ben je overtuigd gestopt met roken. Daarna kan ik je in kortdurende sessies blijven ondersteunen om eventuele terugval te voorkomen.
Een aantal keren per jaar geef ik ook groepsworkshops Stoppen met roken. Kijk voor data, prijs en inschrijving onder de tab ‘Nieuws en Workshops.’

Kosten: € 75,00 per sessie.
Ondersteunende korte sessies: € 30,00 per half uur

 

 

Toos en Henk zijn afgevallen                                                                                             Toos - Stoppen met Roken