Mijn werkwijze

In de coaching zet ik, afhankelijk van de vraagstelling en de persoon, verschillende technieken en methodieken in. Hierbij richt ik mij met name op het aanspreken van het zelfoplossend vermogen van de cliënt en het creëren van (zelf)bewustzijn. De focus zal niet zo zeer liggen op de problematiek, maar meer op de oplossing en de manier om hier in de toekomst mee om te gaan.

De coachingsgesprekken

Door middel van gesprekken, opdrachtjes, oefeningen, en het vinden van de antwoorden op bepaalde vragen, gaan we samen op ontdekkingstocht in jouzelf. Naar je hoogtepunten, je krachten, je zwaktes en je belemmeringen. Waar ligt je passie? We vinden uit waar je nou écht blij van wordt. Wanneer gaat het bij jou van binnen gloeien en dansen? Volg je je hart? Of toch meer je hoofd, wat er hoort, wat verstandig is, wat beter is? Wat is eigenlijk beter? Wat is echt belangrijk?

Soms zijn de antwoorden voor de handliggend of weet je ze in je hart eigenlijk wel. Samen zetten we alles op een rijtje, de conclusie trek je zelf.

Onze bijeenkomsten zijn telkens een kleine reis. Een reis en ontdekkingstocht door jou en jouw leven. Het zijn momenten waarin je de tijd neemt voor jezelf, stil staat bij jezelf. Jij staat op een bijzondere manier centraal. Het levert veel op; nieuwe inzichten en een nieuwe visie op je leven. Zelfinzicht, zelfverrijking en zelfontwikkeling. Kortom: jij staat centraal!