Coaching

Ik begeleid mensen met het vinden van antwoorden op een complexe vraag of probleem. Dit doe ik door middel van iemand een spiegel voor te houden, en samen op zoek te gaan naar ongebruikte mogelijkheden en het vergroten van kennis en vaardigheden. Hiermee wordt de persoonlijke effectiviteit vergroot. Mijn begeleiding is er op gericht je meer bewust te maken wat er op onbewust niveau gebeurt, waardoor je hier meer bewust invloed kan uitoefenen. Hiermee wordt een intern proces op gang gebracht. Ik ondersteun je bij een proces om van de huidige situatie naar een gewenste situatie te komen. Om hierin je eigen pad te vinden. Om je weer te laten stralen en de fonkeling te (her-)vinden.Veranderen is niet een ander worden, het is meer jezelf zijn.

Als ervaringsdeskundige en door verschillende opleidingen, cursussen en ervaringen kan ik je ook begeleiden en ondersteunen bij burn out problematiek.

De coachingsgesprekken

Door middel van gesprekken, opdrachtjes, oefeningen, of het vinden van de antwoorden op bepaalde vragen, gaan we samen op ontdekkingstocht in jouzelf. Naar je hoogtepunten, je krachten, je zwaktes en je belemmeringen. Waar ligt je passie? We vinden uit waar je nou écht blij van wordt. Wanneer gaat het bij jou van binnen gloeien en dansen? Volg je je hart? Of toch meer je hoofd, wat er hoort, wat verstandig is, wat beter is? Wat is eigenlijk beter? Wat is echt belangrijk?

Soms zijn de antwoorden voor de handliggend of weet je ze in je hart eigenlijk wel. Samen zetten we alles op een rijtje, de conclusie trek je zelf.
Onze bijeenkomsten zijn telkens een kleine reis. Een reis en ontdekkingstocht door jou en jouw leven. Het zijn het momenten waarin je de tijd neemt voor jezelf, stil staat bij jezelf. Jij staat op een bijzondere manier centraal. Het levert veel op; nieuwe inzichten en een nieuwe visie op je leven. Zelfinzicht, zelfverrijking en zelfontwikkeling. Kortom: jij staat centraal!

Ik gooi samen met jou wat steentjes (en soms grotere stenen) in het water en het water zal gaan rimpelen….De kringen die dit veroorzaakt zullen nog een tijd blijven nakabbelen…. Er wordt iets in beweging gezet.

Iedereen loopt zijn eigen weg. Ik kan een stukje met je meelopen om je te helpen een voor jou goede, of betere weg te vinden, door je te helpen met de bewustwording wat er in jouw hart leeft.

Mooi zijn de stromen die komen uit de bron van het hart.

De kosten zijn een investering in jezelf. Gun jezelf dit reisje, deze ontdekkingstocht, van ontspanning en inspanning. Zeker weten dat het je mooie dingen oplevert.

Als coach hoop ik je te inspireren om jezelf uit te dagen. Ik ga proberen met jou te ontdekken hoe mooi je bent van binnen en hoeveel kwaliteiten eider persoon heeft.